Villa Pesce

Itria Valley, Selva di Fasano
Villa Pesce Genel
Villa Pesce Genel
Villa Pesce Genel
Villa Pesce Öne Çıkan Resim
Villa Pesce Dış Mekan
Image More +100 fotoğraf
Villa Pesce
Viale delle Viti Itria Valley, Selva di Fasano

Fasano bölgesindeki Villa Pesce misafirlere kırsal bölgede, Museo della Casa alla Fasanese Müzesi ve Zoosafari Hayvanat Bahçesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Morelli Sarayı ile 7,2 mi (11,6 km) ve Madonna della Greca Kilisesi ile 7,2 mi (11,7 km) mesafede.

Restoranda Villa Pesce misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

6 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Trullo Mangiatoia)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda (Trullo Trulletto)
Comfort
Comfort Oda, Veranda (Trullo Sole)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı (Trullo Venere)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Trullo Saturno)
Room
Superior Dört Kişilik Oda (Trullo Giove)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x