Villa Pelangi Bali

Lesser Sunda Islands, Seririt
Villa Pelangi Bali Genel
Villa Pelangi Bali Genel
Villa Pelangi Bali Genel
Villa Pelangi Bali Genel
Villa Pelangi Bali Genel
Image More +34 fotoğraf
Villa Pelangi Bali
Jalan Samudra V6 Sulanyah Lesser Sunda Islands, Seririt

Seririt bölgesindeki bu villa misafirlere okyanus kıyısında, Tangguwisia Bali Beach ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Pemuteran Dive Center ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Lovina Plajı ile 5,7 mi (9,2 km) ve Puri Jati Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Bu villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Koloniyel stili villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x