Villa Patrizia BB

Ercolano
Villa Patrizia BB Öne Çıkan Resim
Villa Patrizia BB Dış Mekan
Villa Patrizia BB İç Mekan
Villa Patrizia BB İç Mekan
Villa Patrizia BB İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Villa Patrizia BB
20 Via delle Mimose , Ercolano

Villa Patrizia BB konaklamanızda Ercolano bölgesinde, Herculaneum Antik Kenti ile 4,1 km (2,5 mi) ve Oplonti Villa di Poppea Ruins ile 11,1 km (6,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pietrarsa Demiryolu Müzesi ile 13 km (8,1 mil) ve Spaccanapoli ile 16,6 km (10,3 mil) mesafede.

Villa Patrizia BB misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x