Villa Paradiso

McLeod Ganj
Villa Paradiso Genel
Villa Paradiso Öne Çıkan Resim
Villa Paradiso Dış Mekan
Villa Paradiso Dış Mekan
Villa Paradiso İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Villa Paradiso
Jogiwara Road , McLeod Ganj

Villa Paradiso konaklamanızda Dharamshala bölgesinde, Kalachakra Temple ile 1,7 km (1,1 mi) ve Bhagsunag Şelalesi ile 2,5 km (1,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Dalay Lama’nın İkametgâhı ile 3,5 km (2,2 mil) ve Dal Gölü ile 5 km (3,1 mil) mesafede.

Otelin restoranı Cafe Paradiso misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

28 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Luxury Bir Çift Kişilik Yataklı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x