Villa Pacandé

Central Valley, San Isidro
Villa Pacandé Öne Çıkan Resim
Villa Pacandé Dış Mekan
Villa Pacandé Dış Mekan
Villa Pacandé Dış Mekan
Villa Pacandé Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Villa Pacandé
200 mts Norte del Puente de Itiquis Central Valley, San Isidro

San Isidro bölgesindeki Villa Pacandé konaklamanızda, Alejandro Morera Soto Stadyumu ve Juan Santamaria Tarih Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sabana Parkı ile 13,1 mi (21,1 km) ve Kosta Rika Ulusal Stadyumu (Estadio Nacional de Costa Rica) ile 13,6 mi (21,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

14 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Family
Family Oda
Economy
Economy Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Dağ Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Apart Daire, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x