Villa Ocean's 11

Güney Tayland, Pa Klok
Villa Ocean's 11 Genel
Villa Ocean's 11 Genel
Villa Ocean's 11 Öne Çıkan Resim
Villa Ocean's 11 Dış Mekan
Villa Ocean's 11 Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Villa Ocean's 11
222/11 Moo 7, Thep Kasattri, Thalang Güney Tayland, Pa Klok

Villa Ocean's 11 misafirlere Pa Klok bölgesinde, plajda, Cape Yamu ve Yamu Burnu Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı villa Bang Tao Plajı ile 12,1 mi (19,5 km) ve Kamala Plajı ile 15,7 mi (25,2 km) mesafede.

Restoranda Villa Ocean's 11 misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz açık havuz ve 24 saat açık spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Villa, 5 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Plaj Kenarı
Panoramic
Panoramic Villa, 6 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Plaj Kenarı
Room
Panoramic Villa, 4 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x