Villa Norcenni Aparthotel

Chianti Bölgesi, Figline e Incisa Valdarno
Villa Norcenni Aparthotel Genel
Villa Norcenni Aparthotel Genel
Villa Norcenni Aparthotel Genel
Villa Norcenni Aparthotel Genel
Villa Norcenni Aparthotel Genel
Image More +102 fotoğraf
Villa Norcenni Aparthotel
Via Norcenni 7 Chianti Bölgesi, Figline e Incisa Valdarno

Villa Norcenni Aparthotel konaklamanızda Figline e Incisa Valdarno bölgesinde, St. Francis Fransiskan Manastırı ile 4,1 km (2,5 mi) ve The Mall Luxury Outlet ile 15,2 km (9,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu daire Castello d'Albola Üzüm Bağları ve Şaraphanesi ile 18,2 km (11,3 mi) ve Castello di Radda Şaraphanesi ile 25,5 km (15,8 mi) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan il vecchio ristorante yemek servisi için ideal, bu dairede, 3 restoran ve 3 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 3 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, bitişik şaraphane ve ücretsiz su parkı mevcuttur. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Stüdyo
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x