Villa Noce - Guest House

Brescia
Villa Noce - Guest House Genel
Villa Noce - Guest House Genel
Villa Noce - Guest House Öne Çıkan Resim
Villa Noce - Guest House Dış Mekan
Villa Noce - Guest House Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Villa Noce - Guest House
Via della Seta 14 , Brescia

Villa Noce - Guest House misafirlere Brescia (Chiesanuova) bölgesinde, Brixia Expo ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Santa Maria della Pace ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel La Tesa ile 2,6 mi (4,2 km) ve Elnos Alışveriş Merkezi ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Carne E Spirito ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

10 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x