Villa Nena

Upper Carniola, Kranjska Gora
Villa Nena Genel
Villa Nena Genel
Villa Nena Genel
Villa Nena Öne Çıkan Resim
Villa Nena Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Villa Nena
24 Borovška cesta Upper Carniola, Kranjska Gora

Villa Nena misafirlere Kranjska Gora bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Church of the Assumption of Virgin Mary ve Intersport Bernik ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Triglav Ulusal Parkı ile 14,5 mi (23,3 km) ve Kekec ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Villa Nena misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz kapalı havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Süit
Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Dört Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x