Villa Nasua

Central Pacific Coast, Jaco
Villa Nasua Genel
Villa Nasua Genel
Villa Nasua Genel
Villa Nasua Öne Çıkan Resim
Villa Nasua Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Villa Nasua
Calle Lapa Verde 250 Metros Este Heladaria Pops Central Pacific Coast, Jaco

Villa Nasua misafirlere Jaco bölgesinde, plaj yakınında, Jaco Plajı ve Neo Fauna ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Los Sueños Marinası ile 6,2 mi (9,9 km) ve Teatro Jaco ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartment
Apartment 2
Room
Apartment 1
Room
Apartment 3
Room
Apartment 4
Room
Apartment 5
Room
Apartment 6

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x