Villa Narducci

Itria Valley, Speziale
Villa Narducci Genel
Villa Narducci Genel
Villa Narducci Öne Çıkan Resim
Villa Narducci Dış Mekan
Villa Narducci Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Villa Narducci
Contrada Castro Itria Valley, Speziale

Fasano bölgesindeki Villa Narducci misafirlere kırsal bölgede, Dune Costiere Bölgesi Doğa Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Dolmen of Montalbano ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Zoosafari Hayvanat Bahçesi ile 10,1 mi (16,3 km) ve Casa del Parco Naturale Regionale delle Dune Costiere ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Villa Narducci misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x