Villa Milena

Batı Ukrayna, Polianytsia
Villa Milena Genel
Villa Milena Öne Çıkan Resim
Villa Milena Dış Mekan
Villa Milena Dış Mekan
Villa Milena Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Villa Milena
Carpathian Street 73V, Polyanitsa Vill Batı Ukrayna, Polianytsia

Bukovel bölgesindeki Villa Milena konaklamanızda, Bukovel Kayak Alanı ve St. Demetrius Kilisesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Prut River Parkı ile 7,1 mi (11,4 km) ve Vorokhta Kayak Merkezi ile 11,1 mi (17,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 19 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Üç
Üç Kişilik Oda, Ortak Banyo
Room
Economy Oda, Özel Banyo
Room
Junior Süit, Özel Banyo
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Kır Evi, Özel Banyo
Room
Junior Süit (Superior)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x