Villa Mayurana By Edwards Collection

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Villa Mayurana By Edwards Collection Genel
Villa Mayurana By Edwards Collection Genel
Villa Mayurana By Edwards Collection Öne Çıkan Resim
Villa Mayurana By Edwards Collection Dış Mekan
Villa Mayurana By Edwards Collection Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Villa Mayurana By Edwards Collection
Pelassa Road, Santhosagama Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Ahangama bölgesindeki Villa Mayurana By Edwards Collection misafirlere kırsal bölgede, Koggala Gölü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Uzun Tahta Bacakla Balık Tutma İskelesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Unawatuna Plajı ile 9,5 mi (15,2 km) ve Mirissa Plajı ile 12,9 mi (20,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Mayurana Gourmet Restaur yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

4 odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz açık havuz ve 24 saat açık spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Süit, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Deluxe
Deluxe Süit
Süit,
Süit, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Grand Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x