Villa Maroc Resort

Orta Tayland, Pak Nam Pran
Villa Maroc Resort Genel
Villa Maroc Resort Öne Çıkan Resim
Villa Maroc Resort Dış Mekan
Villa Maroc Resort Dış Mekan
Villa Maroc Resort Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Villa Maroc Resort
165/3 Moo 3 Paknampran Pranburi, Prachuap Orta Tayland, Pak Nam Pran

Villa Maroc Resort misafirlere Pranburi (Pak Nam Pran) bölgesinde, Khao Kalok Plajı yakınında ve Pak Nam Pran Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Hua Hin Plajı ile 15 mi (24,1 km) ve Khao Sam Roi Yot Ulusal Parkı ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve yapay nehir dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Beaux Arts stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz vale otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Standard Oda
Room
One Bed Room Villa
Room
Two Bed Room Villa
Room
Royal Villa I
Room
Royal Villa II
Room
Pool Court Seaview

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x