Villa Mangiacane - Small Luxury Hotels of the World

Chianti Bölgesi, Sant'Andrea in Percussina
Villa Mangiacane - Small Luxury Hotels of the World Genel
Villa Mangiacane - Small Luxury Hotels of the World Genel
Villa Mangiacane - Small Luxury Hotels of the World Genel
Villa Mangiacane - Small Luxury Hotels of the World Genel
Villa Mangiacane - Small Luxury Hotels of the World Öne Çıkan Resim
Image More +166 fotoğraf
Villa Mangiacane - Small Luxury Hotels of the World
Via Faltignano 4 Chianti Bölgesi, Sant'Andrea in Percussina

San Casciano in Val di Pesa bölgesindeki Villa Mangiacane - Small Luxury Hotels of the World konaklamanızda Sorelle Clarisse Manastırı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Floransa Amerikan Mezarlığı ve Anıtı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu çiftlik oteli Vecchio Gölü ile 11,2 mi (18 km) ve Tarihi Merkezi - Kent Merkezi ile 11,3 mi (18,1 km) mesafede.

Çiftlik otelinin havuz kenarı restoranı, misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 28 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Single Use)
Junior
Junior Süit
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, Teras, Şehir Manzaralı (and countryside view)
Süit
Süit (Macchiavelli)
Royal
Royal Süit
Room
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Executive Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x