Villa Malo More

South Dalmatia, Dubrovnik
Villa Malo More Öne Çıkan Resim
Villa Malo More Dış Mekan
Villa Malo More Dış Mekan
Villa Malo More Dış Mekan
Villa Malo More Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Villa Malo More
Ulica Kardinala Stepinca 33 South Dalmatia, Dubrovnik

Villa Malo More misafirlere Dubrovnik (Babin Kuk) bölgesinde, Poluotok Lapad yakınında ve Lapad Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı apart daire Dubrovnik Feribot İskelesi ile 2,3 mi (3,8 km) ve Gruz Limanı ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda Villa Malo More misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x