Villa Luppopirtti

(bölge) Upper Lapland (yukarı Lapland), Sodankyla
Villa Luppopirtti Öne Çıkan Resim
Villa Luppopirtti Dış Mekan
Villa Luppopirtti İç Mekan
Villa Luppopirtti Oda Düzeni
Villa Luppopirtti Banyo Özellikleri
Image More +10 fotoğraf
Villa Luppopirtti
Hillapolku 47 (bölge) Upper Lapland (yukarı Lapland), Sodankyla

Sodankyla bölgesindeki bu köşk konaklamanızda, Pyha-Luosto Hiking Trail ve Luosto Nature Trail ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu bungalov Trail to Noitatunturi Fell ile 3,3 mi (5,4 km) ve Ukko-Luosto Hiking Trail ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve plazma televizyon var. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilirsiniz.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu bungalovda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Villa, Nehir Manzaralı (Wood-heated Sauna and Barbecue Hut)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x