Villa Litera Seminyak

Seminyak
Villa Litera Seminyak Genel
Villa Litera Seminyak Öne Çıkan Resim
Villa Litera Seminyak Dış Mekan
Villa Litera Seminyak Dış Mekan
Villa Litera Seminyak Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Villa Litera Seminyak
Jl. Bidadari V No. 91 - 92, Kerobokan , Seminyak

Villa Litera Seminyak konaklamanızda Seminyak merkezinde, Seminyak Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde ve Double Six Plajı ile 14 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Batu Belig Plajı ile 3,8 km ve Berawa Plajı ile 5,8 km mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı
Room
Family Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x