Villa Leucatia Bed&Events

Sant'Agata Li Battiati
Villa Leucatia Bed&Events Öne Çıkan Resim
Villa Leucatia Bed&Events Dış Mekan
Villa Leucatia Bed&Events İç Mekan
Villa Leucatia Bed&Events İç Mekan
Villa Leucatia Bed&Events İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Villa Leucatia Bed&Events
13 Via Luigi Sturzo , Sant'Agata Li Battiati

Sant'Agata Li Battiati bölgesindeki Villa Leucatia Bed&Events konaklamanızda, Catania Üniversitesi - Tarım, Gıda ve Çevre Bölümü ve Katane Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Etna Dağı ile 7,6 mi (12,3 km) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Havuz Manzaralı
Room
Executive Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x