Villa La Valencia Los Cabos Beach Resort & Spa - All Inclusive

Cabo Real, San Jose del Cabo
Villa La Valencia Los Cabos Beach Resort & Spa - All Inclusive Genel
Villa La Valencia Los Cabos Beach Resort & Spa - All Inclusive Genel
Villa La Valencia Los Cabos Beach Resort & Spa - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Villa La Valencia Los Cabos Beach Resort & Spa - All Inclusive Dış Mekan
Villa La Valencia Los Cabos Beach Resort & Spa - All Inclusive İç Mekan
Image More +52 fotoğraf
Villa La Valencia Los Cabos Beach Resort & Spa - All Inclusive
Carretera Transpeninsular Cabo Real, San Jose del Cabo

Villa La Valencia Los Cabos Beach Resort & Spa - All Inclusive misafirlere San Jose del Cabo bölgesinde, plajda, Baja California Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Desert Park Doğa Koruma Alanı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Medano Plajı ile 12,7 mi (20,4 km) ve The Arch ile 14,6 mi (23,4 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Amerika mutfağı alanında uzman olan Latitud 23.5 yemek servisi için ideal, bu otelde, 4 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 5 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 304 klimalı oda mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 5 açık yüzme havuzu ve yapay nehir mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Studio Ocean View
Room
One Bedroom Suite Pool View
Room
One Bedroom Suite Ocean View
Room
Two Bedroom Suite Pool View
Room
Deluxe Studio Pool View
Room
Two Bedroom Suite Ocean View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x