Villa La Tosca

Atlantik Kıyı Şeridi, Taussat
Villa La Tosca Genel
Villa La Tosca Genel
Villa La Tosca Genel
Villa La Tosca Öne Çıkan Resim
Villa La Tosca Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Villa La Tosca
10 Allée du Bassin Atlantik Kıyı Şeridi, Taussat

Villa La Tosca misafirlere Lanton bölgesinde, plajda, Landes de Gascogne Bölgesi Doğa Parkı ve Plage Nord de Taussat yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Arcachon Koyu ile 0,1 mi (0,1 km) ve Pilat Kum Tepesi Plajı ile 22,3 mi (35,8 km) mesafede.

Villa La Tosca misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (La Forêt)
Superior
Superior Oda (Le Confort)
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı (Le Bassin)
Superior
Superior Oda, Teras, Koy Manzaralı (La Vérandah)
Süit,
Süit, Teras, Koy Manzaralı (L'eau Vive)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Classic Oda (Le Studio)
Room
Classic Oda (La Chaudière)
Room
Superior Oda (La petite Tosca)
Room
Villa, Birden Çok Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x