Villa La Estancia Beach Resort & Spa

Mexican Riviera, Cabo San Lucas
Villa La Estancia Beach Resort & Spa Genel
Villa La Estancia Beach Resort & Spa Genel
Villa La Estancia Beach Resort & Spa Genel
Villa La Estancia Beach Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Villa La Estancia Beach Resort & Spa Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Villa La Estancia Beach Resort & Spa
Camino Viejo A San Jose Km 0.5 Mexican Riviera, Cabo San Lucas

Villa La Estancia Beach Resort & Spa size Los Cabos merkezinde, Medano Plajı yakınında ve Cabo San Lucas Marinası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel The Arch ile 2,6 mi (4,1 km) ve Aşıklar Plajı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için La Casona Steak House ideal; resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 156 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, 5 spa küveti ve kaplıca mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Two
Two Bedroom Ocean View
Room
Deluxe Garden View
Room
One Bedroom Suite
Room
Two Bedroom Villa Suite
Room
Deluxe Ocean View
Room
One Bedroom Ocean View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x