Villa La Dacha

Lesser Sunda Islands, Tibubeneng
Villa La Dacha Genel
Villa La Dacha Öne Çıkan Resim
Villa La Dacha Dış Mekan
Villa La Dacha Dış Mekan
Villa La Dacha Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Villa La Dacha
Jalan Pantai Berawa Gang Damai 2 NO 99 Lesser Sunda Islands, Tibubeneng

Canggu (Berawa) bölgesindeki bu villa misafirlere Canggu Square ve Splash Waterpark Bali Su Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 4,5 mi (7,2 km) ve Legian Plajı ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Klimalı bu villada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için LED televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, 5 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x