Villa Kynthia

Geropotamos
Villa Kynthia Genel
Villa Kynthia Öne Çıkan Resim
Villa Kynthia Dış Mekan
Villa Kynthia Dış Mekan
Villa Kynthia Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Villa Kynthia
Panormos , Geropotamos

Mylopotamos bölgesindeki Villa Kynthia konaklamanızda Church of Agios Yiorgos ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Geropotamos Beach ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Spilies Plajı ile 3,8 mi (6,1 km) ve Reptisland Hayvanat Bahçesi ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Teras (Pandora)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Nefeli)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Rea)
Junior
Junior Süit, Balkon (Odyssey)
Junior
Junior Süit (Artemis)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x