Villa Kubu Agung

Ubud
Villa Kubu Agung Genel
Villa Kubu Agung Öne Çıkan Resim
Villa Kubu Agung İç Mekan
Villa Kubu Agung Kahvaltı
Villa Kubu Agung Oda Manzaraları
Image More +40 fotoğraf
Villa Kubu Agung
45 Jl. Raya Pejeng Kawan , Ubud

Ubud bölgesindeki Villa Kubu Agung misafirlere bölge parkında, Penataran Sasih Hindu Tapınağı ve Puser Tasik Tapınağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Ubud Maymun Ormanı ile 4,7 mi (7,6 km) ve Pura Penataran Sasih ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Villa Kubu Agung misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 25-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire (2)
Comfort
Comfort Apart Daire (3)
Room
Comfort Apart Daire (1)
Room
Comfort Apart Daire (4)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x