Villa Kompiang Bali

Mengwi
Villa Kompiang Bali Öne Çıkan Resim
Villa Kompiang Bali Dış Mekan
Villa Kompiang Bali Dış Mekan
Villa Kompiang Bali Dış Mekan
Villa Kompiang Bali Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Villa Kompiang Bali
Jl. Mawar Br. Badung - Gulingan , Mengwi

Mengwi bölgesindeki Villa Kompiang Bali konaklamanızda Taman Ayun Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve John Hardy Ubud Tasarım Stüdyosu ve Atölyesi ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu villa Seminyak Plajı ile 9,8 mi (15,8 km) ve Legian Plajı ile 11,6 mi (18,7 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası (Hibiscus)
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası (Bougainvillea)
Room
Villa, 2 Yatak Odası (Frangipani)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x