Villa Kitakaruizawa L wing

Shutoken, Kita Karuizawa
Villa Kitakaruizawa L wing Genel
Villa Kitakaruizawa L wing Genel
Villa Kitakaruizawa L wing Öne Çıkan Resim
Villa Kitakaruizawa L wing Yerinde Yemek
Villa Kitakaruizawa L wing Yerinde Yemek
Image More +5 fotoğraf
Villa Kitakaruizawa L wing
1924-172 Kitakaruizawa, Naganoharamati Agatsuma-gun Shutoken, Kita Karuizawa

Naganohara bölgesindeki Villa Kitakaruizawa L wing konaklamanızda, Asama Yanardağı Müzesi ve Jōshin'etsu-kōgen Ulusal Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Karuizawa Prince Hotel Ski Resort ile 14,8 mi (23,8 km) ve Karuizawa Prince Alışveriş Merkezi ile 13,7 mi (22 km) mesafede.

Four Seasons yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

97 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablolu İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık tenis kortları, sauna ve karaoke vardır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Sigara İçilmez (Japanese Western Style)
Room
Standard Oda, Sigara İçilebilir (Japanese Western Style)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x