Villa Ketty

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Vico Equense
Villa Ketty Öne Çıkan Resim
Villa Ketty Dış Mekan
Villa Ketty Dış Mekan
Villa Ketty Dış Mekan
Villa Ketty Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Villa Ketty
Via Comunale Scraio 10 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Vico Equense

Vico Equense bölgesindeki Villa Ketty misafirlere plaj yakınında, Campania Mineroloji Müzesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Santissima Annunziata Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Giusso Kalesi ile 0,8 km (0,5 mil) ve Tartaruga Plajı ile 1,2 km (0,7 mil) mesafede.

Villa Ketty misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Stüdyo Süit
Room
Exclusive Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x