Villa Källhagen

Orta İsveç, Central Stockholm
Villa Källhagen Genel
Villa Källhagen Genel
Villa Källhagen Genel
Villa Källhagen Genel
Villa Källhagen Öne Çıkan Resim
Image More +42 fotoğraf
Villa Källhagen
Djurgardsbrunnsvagen 10 Orta İsveç, Central Stockholm

Villa Källhagen konaklamanızda Stockholm merkezinde, Vasa Müzesi ve ABBA The Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Skansen ile 2,4 km ve Ulusal Müze (Nationalmuseum) ile 2,8 km mesafede.

Villa Kallhagen restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz self servis kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 36 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Standart Double Yataklı Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x