Villa Kaba Kaba Resort Bali

Lesser Sunda Islands, Kediri
Villa Kaba Kaba Resort Bali Genel
Villa Kaba Kaba Resort Bali Genel
Villa Kaba Kaba Resort Bali Öne Çıkan Resim
Villa Kaba Kaba Resort Bali Dış Mekan
Villa Kaba Kaba Resort Bali Dış Mekan
Image More +108 fotoğraf
Villa Kaba Kaba Resort Bali
Br. Dangin Uma, Desun Tegal Kepuh Desa Kaba Kaba Lesser Sunda Islands, Kediri

Villa Kaba Kaba Resort Bali konaklamanızda Kediri bölgesinde, Seseh Plajı ile 7 km (4,3 mi) ve Taman Ayun Tapınağı ile 10,1 km (6,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Tanah Lot ile 10,1 km ve Nirwana Bali Golf Kulübü ile 10,3 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için villada belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Serinletici bir içecek istediğinizde, havuz kenarı barı, 2 bar/dinlenme salonu ve 2 plaj barı idealdir. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve özel spa küveti olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Ücretli su parkı, kapalı tenis kortları ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz servisle plaja veya alışverişe gidebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x