Villa JJ and Spa Ubud

Lesser Sunda Islands, Ubud
Villa JJ and Spa Ubud Genel
Villa JJ and Spa Ubud Dış Mekan
Villa JJ and Spa Ubud Dış Mekan
Villa JJ and Spa Ubud Dış Mekan
Villa JJ and Spa Ubud Dış Mekan
Image More +147 fotoğraf
Villa JJ and Spa Ubud
Jalan raya Petulu (obyek wisata kokokan) Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud bölgesindeki Villa JJ and Spa Ubud konaklamanızda, The Global Harmony Monument ve Pura Penataran Sasih ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ubud Maymun Ormanı ile 4,1 mi (6,6 km) ve Gaya Ceramic Arts Centre ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirlerimiz için 10 klimalı odada özel spa küveti ve LED televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler 4 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x