Villa Jerami & Spa

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Villa Jerami & Spa Genel
Villa Jerami & Spa Öne Çıkan Resim
Villa Jerami & Spa Dış Mekan
Villa Jerami & Spa Dış Mekan
Villa Jerami & Spa Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Villa Jerami & Spa
Jl. Bali Deli,No.1, Seminyak - Kuta Badung Lesser Sunda Islands, Seminyak

Villa Jerami & Spa konaklamanızda Seminyak bölgesinde, Double Six Plajı ile 2,1 km (1,3 mi) ve Legian Plajı ile 3,4 km (2,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Kuta Plajı ile 9,1 km ve Tuban Plajı ile 9,3 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Warung Jerami ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 32 klimalı odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler ücretsiz servisle plaja veya alışverişe gidebilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı
Room
Royal Villa, 1 Yatak Odası
Room
Royal Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x