Villa Jayananda

Güney Sri Lanka Sahili, Dikwella
Villa Jayananda Genel
Villa Jayananda Öne Çıkan Resim
Villa Jayananda Dış Mekan
Villa Jayananda Dış Mekan
Villa Jayananda Kahvaltı
Image More +39 fotoğraf
Villa Jayananda
19 Tangalle Rd Güney Sri Lanka Sahili, Dikwella

Villa Jayananda misafirlere Dikwella bölgesinde, plajda, Dickwella Plajı yakınında ve Hiriketiya Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Wewurukannala Vihara Tapınağı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Kudawella Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

18 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve lobide kahve servisi vardır. Dikwella bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x