Villa Isalos

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Erisos
Villa Isalos Öne Çıkan Resim
Villa Isalos Dış Mekan
Villa Isalos Dış Mekan
Villa Isalos Dış Mekan
Villa Isalos Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Villa Isalos
Fiscardo Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Erisos

Bu villa misafirlere Kefalonia bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea ile Fiskardo Limanı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Myrtos Plajı ile 15,2 mi (24,4 km) ve Foki Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Klimalı bu villada şömine ve özel havuz ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x