Villa Iokasti

Hersonissos Merkezi
Villa Iokasti Öne Çıkan Resim
Villa Iokasti Dış Mekan
Villa Iokasti Dış Mekan
Villa Iokasti Dış Mekan
Villa Iokasti Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Villa Iokasti
Koutouloufari , Hersonissos Merkezi

Hersonissos bölgesindeki Villa Iokasti konaklamanızda, Hersonissos Limanı ve Creta Maris Kongre Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Acqua Plus Water Park ile 4,8 km (3 mil) ve Stalis Plajı ile 4,9 km (3 mil) mesafede.

IOKASTI RESTAURANT yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için apart dairede ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (1 room apartment)
Deluxe
Deluxe Apart Daire (2 room apartment)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (living room, 2 room apartment)
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası (3 room apartment)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x