Villa Inn Hotel

Absheron Region, Bakü
Villa Inn Hotel Genel
Villa Inn Hotel Genel
Villa Inn Hotel Genel
Villa Inn Hotel Genel
Villa Inn Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Villa Inn Hotel
Ceyhun Hacibeyli Str., 125 Absheron Region, Bakü

Baku bölgesindeki Villa Inn Hotel konaklamanızda, Tofik Bakhramov Stadyumu ve Baku Congress Centre ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel 28 Alışveriş Merkezi ile 2,1 mi (3,3 km) ve Bakü Şehir Pisti ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Business
Business Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x