Villa Iman - Caesarea

Hof HaCarmel
Villa Iman - Caesarea Öne Çıkan Resim
Villa Iman - Caesarea Dış Mekan
Villa Iman - Caesarea Dış Mekan
Villa Iman - Caesarea Dış Mekan
Villa Iman - Caesarea Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Villa Iman - Caesarea
Haoren 1 , Hof HaCarmel

Caesarea bölgesindeki bu villa misafirlere deniz kıyısında, Caesarea Ralli Müzesi ve Caesarea Golf Club 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Caesarea Ulusal Parkı ile 2,4 mi (3,8 km) ve Caesarea Amfi Tiyatrosu ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı döşenmiş villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için villada bir memory foam (visko elastik) yatak mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları izlenebilen bir 52-inç düz ekran televizyon var. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Caesarea bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu villa misafirlerimize 215 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x