Villa Ilalo

Sierra, Tumbaco
Villa Ilalo Genel
Villa Ilalo Öne Çıkan Resim
Villa Ilalo Dış Mekan
Villa Ilalo Dış Mekan
Villa Ilalo Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Villa Ilalo
Av. 2 de Agosto (Vía Intervalles) Septima Transversal Pasaje s7e Sierra, Tumbaco

Tumbaco bölgesindeki Villa Ilalo konaklamanızda Scala Shopping Mall ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Scala Shopping Mall ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Quicentro Sur Mall, Quito, Ekvator ile 17,9 mi (28,8 km) ve Cumbaya Park ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize portatif vantilatörler, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Basic Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Basic Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x