Villa il Fedino

Chianti Bölgesi, San Casciano in Val di Pesa
Villa il Fedino Dış Mekan
Villa il Fedino Dış Mekan
Villa il Fedino Dış Mekan
Villa il Fedino Dış Mekan
Villa il Fedino Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Villa il Fedino
Via Borromeo 7 Chianti Bölgesi, San Casciano in Val di Pesa

San Casciano in Val di Pesa bölgesindeki Villa il Fedino misafirlere kırsal bölgede, Sorelle Clarisse Manastırı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Cantina Antinori ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Vecchio Gölü ile 10,6 mi (17,1 km) ve Tarihi Merkezi - Kent Merkezi ile 10,7 mi (17,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için konak otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu Toskana stili konak otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Superior
Superior Süit (2 adults)
Superior
Superior Süit (3 adults)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Süit (4 adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x