Villa Ibarra

Metro Luzon Urban Beltway, Tagaytay
Villa Ibarra Öne Çıkan Resim
Villa Ibarra Dış Mekan
Villa Ibarra Dış Mekan
Villa Ibarra Yerinde Yemek
Villa Ibarra Oda Düzeni
Image More +34 fotoğraf
Villa Ibarra
130 Gen Emilio Aguinaldo Highway Barangay Maharlika East Metro Luzon Urban Beltway, Tagaytay

Tagaytay bölgesindeki Villa Ibarra konaklamanızda, Summit Ridge Gezinti Alanı ve Sky Ranch Eğlence Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tagaytay Olivarez College ile 1,7 mi (2,7 km) ve Ayala Malls Serin Alışveriş Merkezi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Bistro Ibarra misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit (Serene)
Executive
Executive Süit (Awesome)
Room
Deluxe Süit (Wonderful)
Room
Family Oda (Amazing, Veranda)
Room
Oda (XOXO Attic with Veranda)
Room
Honeymoon Süit (Romantic)
Room
Süit (Divine)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x