Villa Grohmann

Lipova-Lazne
Villa Grohmann Genel
Villa Grohmann Genel
Villa Grohmann Genel
Villa Grohmann Öne Çıkan Resim
Villa Grohmann Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Villa Grohmann
Lipova-lazne 169 , Lipova-Lazne

Villa Grohmann misafirlere Lipova-Lazne bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında ve Fauna Park Hayvanat Bahçesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Šerák Dağı ile 8,1 mi (13,1 km) ve Ski Arena Filipovice ile 8,7 mi (14,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

15 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca gece kulübü ve sağlık kulübü sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x