Villa Greenhill by Amy Villas

Kyrenia
Villa Greenhill by Amy Villas Öne Çıkan Resim
Villa Greenhill by Amy Villas Dış Mekan
Villa Greenhill by Amy Villas Dış Mekan
Villa Greenhill by Amy Villas Dış Mekan
Villa Greenhill by Amy Villas Oda Manzaraları
Image More +7 fotoğraf
Villa Greenhill by Amy Villas
Girne , Kyrenia

Bu villa size Girne merkezinde, Girne Kalesi ve Girne Limanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Icon Museum ile 2,6 mi (4,2 km) ve Alsancak National Freedom Park ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve kütüphane vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x