Villa Giulia

Salento Yarımadası (bölge), Marina di Novaglie
Villa Giulia Genel
Villa Giulia Öne Çıkan Resim
Villa Giulia Dış Mekan
Villa Giulia Dış Mekan
Villa Giulia Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Villa Giulia
S.P. 210 Salento Yarımadası (bölge), Marina di Novaglie

Alessano bölgesindeki bu apart daire misafirlere deniz kıyısında, Torre Nasparo ve Ciolo Kanalı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Spiaggia di Pescoluse (Maldive del Salento) Plajı ile 12,3 mi (19,8 km) ve Don Tonino Bello Doğum Yeri ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Oteldeki 3 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Klimalı bu dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için masa ve portatif vantilatör sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili dairede misafirlere ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler 300 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, 4 Yatak Odası, 2 Banyolu, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x