Villa Gaia Agriturismo and B&b

Sicilya Güney Sahili, Modica
Villa Gaia Agriturismo and B&b Genel
Villa Gaia Agriturismo and B&b Genel
Villa Gaia Agriturismo and B&b Genel
Villa Gaia Agriturismo and B&b Genel
Villa Gaia Agriturismo and B&b Genel
Image More +50 fotoğraf
Villa Gaia Agriturismo and B&b
S.P. 55 San Giacomo Contrada Gisira Pagana Sicilya Güney Sahili, Modica

Modica bölgesindeki Villa Gaia Agriturismo and B&b konaklamanızda, Giardini Iblei ile 12,4 mi (20 km) ve Palazzo Sortino-Trono ile 12,5 mi (20,1 km) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu çiftlik oteli Palazzo Arezzo Di Trifiletti ile 12,7 mi (20,5 km) ve Kubbeli St. George Kilisesi ile 12,8 mi (20,6 km) mesafede.

Çiftlik otelinin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda, Vadi Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x