Villa Fountain Court

Assagao
Villa Fountain Court Öne Çıkan Resim
Villa Fountain Court Dış Mekan
Villa Fountain Court İç Mekan
Villa Fountain Court Oda Manzaraları
Villa Fountain Court Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Villa Fountain Court
Bounta Villa A1, Aldeia Serenia Complex Aldeia Boutavaddo, Assagao, Bardez , Assagao

Bu villa misafirlere Assagao bölgesinde, deniz kıyısında, St. Michael Kilisesi ve Miraculous Kavşağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Anjuna Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Baga Plajı ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu villada mutfak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ücretsiz gazete servisi ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x