Villa Floor 2 Beds Fully furnished Apt

Absheron Region, Bakü
Villa Floor 2 Beds Fully furnished Apt Genel
Villa Floor 2 Beds Fully furnished Apt Öne Çıkan Resim
Villa Floor 2 Beds Fully furnished Apt Dış Mekan
Villa Floor 2 Beds Fully furnished Apt Oda Düzeni
Villa Floor 2 Beds Fully furnished Apt Banyo Tipleri
Image More +3 fotoğraf
Villa Floor 2 Beds Fully furnished Apt
48 Oktay Karimov Absheron Region, Bakü

Baku bölgesindeki bu apart daire konaklamanızda, Ganjlik Alışveriş Merkezi ve Tofik Bakhramov Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu daire Baku Congress Centre ile 2,1 mi (3,4 km) ve Metro Park Alışveriş Merkezi ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Klimalı bu dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsiz, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kapalı tenis kortu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x