Villa Fiorita

Apennine Mountains, Roccaraso
Villa Fiorita Genel
Villa Fiorita Öne Çıkan Resim
Villa Fiorita İç Mekan
Villa Fiorita İç Mekan
Villa Fiorita İç Mekan
Image More +8 fotoğraf
Villa Fiorita
Via Stazione, 1 Apennine Mountains, Roccaraso

Villa Fiorita misafirlere Roccaraso bölgesinde, dağda, Roccaraso İstasyonu yakınında ve Rivisondoli Pescocostanzo İstasyonu ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Parco Divertimenti Coppo dell'Orso ile 4,5 mi (7,2 km) ve Roccaraso-Aremogna Kayak Merkezi ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x