Villa Eyrie Resort

Cowichan Valley, Mill Bay
Villa Eyrie Resort Öne Çıkan Resim
Villa Eyrie Resort Dış Mekan
Villa Eyrie Resort Dış Mekan
Villa Eyrie Resort Dış Mekan
Villa Eyrie Resort Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Villa Eyrie Resort
600 Ebadora Lane Cowichan Valley, Mill Bay

Mill Bay bölgesindeki Villa Eyrie Resort misafirlere milli parkta, Spectacle Lake Vilayet Parkı ve Bamberton İl Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Butchart Bahçeleri ile 24,1 mi (38,8 km) ve Gowlland Tod Vilayet Parkı ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Alpina Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor.

Misafirler için 38 klimalı odada buzdolabı ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Toskana stili resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda (View)
Luxury
Luxury Süit (Master)
Aquila
Aquila View Room
Aquila
Aquila Superior Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x