Villa Elite

Western Sicily, San Leone
Villa Elite Genel
Villa Elite Genel
Villa Elite Genel
Villa Elite Genel
Villa Elite Genel
Image More +107 fotoğraf
Villa Elite
13 Via della Rugiada San Leone Western Sicily, San Leone

Villa Elite misafirlere Agrigento bölgesinde, denize sıfır, San Leone Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve San Pio X Kilisesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Tapınaklar Vadisi ile 2,7 mi (4,3 km) ve San Leone Limanı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Classic Üç Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Exclusive Süit, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x