Villa Durian

Sumatra, Samosir
Villa Durian Genel
Villa Durian Genel
Villa Durian Genel
Villa Durian Genel
Villa Durian Öne Çıkan Resim
Image More +16 fotoğraf
Villa Durian
Jl. Lingkar Tuktuk Lake Toba Sumatra, Samosir

Bu villa misafirlere Samosir bölgesinde, tarihi bölgede, Toba Gölü ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kral Sidabutar Gömütü ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa King Siallagan's Stone Chair ile 0,5 mi (0,9 km) ve Taş Koltuklar ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Bu villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Misafirler için Select Comfort yatak, kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Misafirlerin konforu için minibar ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilirsiniz.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Kır Evi (Maximum for 5 Guest)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x